Tirkistelyä saunassa baarit lappeenranta

Lappeenrannan Myllymäessä, noin 3 km keskustasta, sijaitsevat ainutlaatuiset baari- ja saunatilamme ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia ja -tapahtumia. Lappeenrannan satamassa, satamatorin laidassa Tarjoamme käyttöösi myös kahdentoista hengen viihtyisän saunaosaston, joka sijaitsee laivan yläkannella. Tarjoamme edulliset ja viihtyisät kokous- ja saunatilat 10 min automatkan päästä Lappeenrannan keskustasta. Katso tarkempi tarjonta sivuiltamme...

Paras deittipalsta erootinen hieronta

Hieman hinnakas mutta tasokas. Tilavat ja siistit huoneet keitto- ja peseytymismahdollisuuksineen ovat käytettävissänne edullisesti! Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Yläkerran 15 hengen baarihuoneessa on baaritiski sekä kattava baarimestarin varustelu. Palveluihimme kuuluvat terassin lisäksi ainutlaatuinen saunaosasto sekä tilausravintola Veeran Sali laivan alakerrassa. Voit ihmetellä satamatorin tapahtumia tai Saimaan kimallusta suoraan lauteilta! Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle. Tiloissa on kaksi suihkua.

Tarjoamme edulliset ja viihtyisät kokous- ja saunatilat 10 min automatkan päästä Lappeenrannan keskustasta. Katso tarkempi tarjonta sivuiltamme. Lappeenrannan Myllymäessä, noin 3 km keskustasta, sijaitsevat ainutlaatuiset baari- ja saunatilamme ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia ja -tapahtumia. Lappeenrannan satamassa, satamatorin laidassa Tarjoamme käyttöösi myös kahdentoista hengen viihtyisän saunaosaston, joka sijaitsee laivan yläkannella...

Kesä ja terassi kuuluvat yhteen. Alkuillan pubin saa muutettua täydelliseksi yökerhoksi discovaloineen ja savukoneineen. Musiikin tahtiin toimivat LED-valonheittimet sekä värilaser luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman ja valoefektin. Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle. Nimike Kuvaus Yksikköhinta Lisähenkilömaksu jos yli 15 henkilöä. Se on Pilssivesirock nyt!

tirkistelyä saunassa baarit lappeenranta

Jyväshovin esiintyjät naisen ihannepaino laskuri


Tilavat ja siistit huoneet keitto- ja peseytymismahdollisuuksineen ovat käytettävissänne edullisesti! Lisäksi yläkerran biljardihuoneessa on oma taulu-tv ja huippuluokan 8ft Buffalo biljardipöytä täydellä varustuksella. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.